navigation

Armatura

GRUPA ARMATURA este unul dintre principalii lideri din Polonia, producator de obiecte sanitare pentru dotarea bailor, radiatoare din aluminiu, fitinguri si accesorii pentru instalatii de apa si gaz. Cu o experienta in domeniu de peste 100 ani, Armatura produce si furizeaza clientilor sai produse la cel mai inalt standard de calitate, aliniate la tehnologiile moderne si tendintele de design ale industriei.

Portofoliul de produse include o varietate de colectii de baterii sanitare, atat pentru baie cat si pentru bucatarie, obiecte sanitare din ceramica, mobilier de baie, radiatoare din aluminiu, fitinguri si accesorii pentru instalatii de apa si gaz. Unitatea de productie a grupului se afla la Nisko, pozitionata in Zona Speciala Economica Tarnobrzeskie.

Ne asumam intreaga responsabilitate pentru calitatea si conformitatea produselor Armatura, oferind clientilor nostri garantie de 100 de ani pentru piesele turnate ale bateriilor sanitare - fiind unicul producator din Polonia cu acest angajament.

 

Ordonează după
Afișează pe pagină

Armatura _ LUNA Coloana de dus cu baterie termostatata

Contine: bateria termostatata,cap de dus fix, para de dus mobila, bara de dus extensibila, deviator, furtun de dus cromat, L = 1400 mm, set de montaj, certificat de garantie

Aquaform cabina de dus semirotunda 80X80

Sticla 6 mm. Nu contine cadita si sifonul de scurgere