navigation

Barlinek parchet SPC

100%
impermeabilă

Pardoselile din vinil Next Step sunt complet rezistente la apă. Fabricate din materiale 100% rezistente la apă, nu sunt sensibile la umezeală, iar sistemul de închidere care leagă panourile individuale este complet impermeabil.*

Acest lucru face ca pardoselile Next Step să fie perfecte pentru încăperi precum bucătării, băi şi holuri. Puteţi instala aceste pardoseli moderne din vinil fără limitări şi în toate camerele casei

redare
perfectă
a naturii

Pardoselile noastre moderne din vinil sunt inspirate de natură. Natura şi lumea înconjurătoare sunt cele care dictează caracterul acestei colecţii, pentru că, în calitate de specialişti în lemn, ştim că numai ceea ce este real este întotdeauna la modă şi elegant.

Numai cu aceste modele, frumoase şi atemporale, perfect îmbinate cu puterea lemnului şi a pietrei, vă puteţi bucura de o pardoseala din vinil modernă timp de mulţi ani.

rigide şi
extrem de
durabile

Avantajul pardoselilor noastre moderne din vinil este rezistenţa lor peste medie la utilizare intensivă, datorită căreia sunt considerate cele mai durabile pardoseli de pe piaţă!

Un avantaj suplimentar este protecţia panourilor cu protecţie poliuretanică-minerală Diamond Shield, care conferă pardoselilor rezistenţă peste medie.

Ordonează după
Afișează pe pagină

Barlinek NEVADA HEAT Parchet vinil compozit SPC

Pietrele şi nisipurile arse de soare din deşertul Mojave îşi găsesc alinarea doar înainte de căderea nopţii, după o zi fierbinte. Nevada este al doilea cel mai mare producător de aur din lume. Veţi porni să vă găsiţi comoara în Las Vegasul luminat sau aveţi nevoie de relaxare? Această frumoasă podea aurie va funcţiona foarte bine cu încălzirea prin pardoseală.

Barlienk RIVIERA MAYA Parchet vinil compozit SPC

In Caraibe, apele limpezi şi cristaline spală nisipul alb al plajelor largi. Recifele de corali care se întind de-a Ilungul ţărmurilor Peninsulei Yucatan sunt clasificate ca fiind pe locul doi după lungime din lume. Bucuraţi-vă de podeaua dvs., ştiind că a fost realizată cu respect pentru natură şi pentru frumuseţea pe care aceasta o oferă.

Barlinek CITY MIST Parchet vinil compozit SPC

Descoperiţi secretele încântătoare ale unui oraş învăluit în ceaţă, care calmează pulsul metropolei moderne cu o nuanţă rece, atenuată. Această pardoseala luminoasă vă va permite să îmblânziţi griul şi duritatea betonului în confortul propriei case.

Barlinek SUNNY FLORENCE Parchet vinil compozit SPC

Capitala Toscanei este o bijuterie a Renaşterii italiene, scăldată în lumina aurie a soarelui. Fermecă prin pitorescul, monumentele şi istoria sa plină de culoare. Pardoseala în nuanţele sale vă va îmbogăţi cu siguranţă interiorul.

Barlinek ANATOLIA PILLAR Parchet vinil compozit SPC

Peisajul montan din regiunea Anatoliei găzduieşte adevărate minuni naturale, cu vulcani stinşi şi numeroase defileuri. Aici se află faimoasa Cappadocia, care atrage milioane de vizitatori cu formaţiunile sale stâncoase unice. Acum, culoarea, forţa şi puterea lor vor deveni pilonii interiorului dumneavoastră.