navigation

Barlinek

 

Grupul Barlinek - DESPRE NOI

Grupul Barlinek este lider în producţia de parchet stratificat în lume, şi are o capacitate de producţie de peste 9 mln de m2 anual.

Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek - din specii de lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 55 de ţări de pe 5 continente.

Grupul, produce de asemenea parchet certificat pentru facilităţi sportive, plinte pentru pardoseli si si biocombustibili : peleti şi brichete din lemn pentru şeminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora.


Compania Barlinek acordă o deosebită importanţă ca tehnologiile folosite şi produsele finite ale companiei să fie ecologice şi neutre pentru mediul înconjurător.

Datorită modernizării permanente a întreprinderii cât şi a investiţiilor în tehnologii moderne este una dintre cele mai curate întreprinderi din această branşă din Polonia. Activităţile companiei Barlinek arată că, protecţia mediului înconjurător poate fi pentru companii nu numai o obligaţie impusă de legile anumitor ţări, dar si un element important în strategia de dezvoltare de lungă durată.


10 000 000


Barlinek este, de asemenea, iniţiatorul unui număr mare de programe cu privire la protecţia mediului şi la educaţia ecologică.

De ani de zile compania realizează programul "Regula 1 pentru 1", care are ca scop co-finanţarea plantării unui copac pentru fiecăre pachet de parchet Barlinek care este marcat cu logo-ul acţiunii. "Pădurea Clienţilor" companiei Barlinek are deja aproape

Ordonează după
Afișează pe pagină

JEJU MOLTI FRASIN 3 LAM LAC INVESTITII SELECT 3.18

Podea de culoare naturală, uniformă. Desen curat al lemnului, fără noduri şi decolorări. Acoperită cu lac cu rezistenţă mare la abraziune.

Barlinek Platinum Grande 1 lamela,latimne 180 mm.lungime 2200,2.77 mp /cut

Podea de frasin cu nuanţe de gri cu structura lemnului subliniată. Parchetul tesit este protejat suplimentar cu lac mat.

Barlienk RIVIERA MAYA Parchet vinil compozit SPC

In Caraibe, apele limpezi şi cristaline spală nisipul alb al plajelor largi. Recifele de corali care se întind de-a Ilungul ţărmurilor Peninsulei Yucatan sunt clasificate ca fiind pe locul doi după lungime din lume. Bucuraţi-vă de podeaua dvs., ştiind că a fost realizată cu respect pentru natură şi pentru frumuseţea pe care aceasta o oferă.

Ash Hazelnut/Grande frasin 1 lamela uleiat OX2, nuc, periat caneluri ,latime 180

Parchet de frasin de culoare maro închis şi desen decorativ al inelelor. Prin periere au fost subliniate caracteristicile acestuia iar prin tesire acesta a fost opitc lungit.

BARLINEK-Porto Grande STEJAR 1 LAM latime 180 mm ULEIAT OX2 , CULOARE NUC, PERIAT CANELUR

Parchet de stejar antichizat acoperit cu ulei de culoare închisă, structura lemnului şi muchii clar pronunţate

Barlinek parchet triplustratificat Trivor Chevron,0,61 mp/cut.5 mp/cutie

Pardosela clasica de stejar temperata subtil de o nuanta de alb sidefata. Caracterul natural al pardoselii este evidentiat prin procesul de periere. Delicatetea acesteia este accentuate de micro canelurile de pe cele 4 laturi. Finisata cu un lac mat.