navigation

Caparol

Despre noi

Compania DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG este unul dintre cei mai mari producători din Europa din domeniul vopselelor şi materialelor de finisaj în construcţii. DAW Germania este o afacere de familie cu o vechime de peste 110 ani; site-ul de producţie CAPAROL din Ober – Ramstadt este una din cele mai moderne şi inovative fabrici de producţie pentru vopsele profesionale, utilizând tehnologii revoluţionare şi care protejează mediul inconjurător.

 

Despre noi

Extinderea grupului DAW in Europa şi Asia a demarat la inceputul anilor 50’, când firma a început să selecteze parteneri de încredere care să distribuie şi să producă local gama standard de produse CAPAROL. Astăzi, produsele CAPAROL sunt prezente în peste 29 de ţări şi sunt recunoscute după simbolul elefantului colorat, care a ajuns să reprezinte esenţa calităţii şi a tradiţiei germane. DAW BENŢA este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 2001, cand o echipă tânără a început primele importuri de vopsele, a reprezentat cu succes compania în piaţă dar şi la târguri renumite şi şi-a construit un renume datorită seriozităţii echipei, serviciilor profesionale, dar mai ales a produselor de calitate oferite clienţilor.

 

DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW, lider în Germania pe piaţa finisajelor pentru pereţi. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON.

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

Despre noi

Societatea şi-a început activitatea comercială în anul 2001, cand a  înfiinţat  site-ul de producţie din Tg Mureş pentru o parte din gama de produse CAPAROL şi îşi propune reprezentarea la nivel naţional a gamei profesionale de produse CAPAROL. Numele CAPAROL este considerat pe plan european o garanţie pentru calitate şi competenţă, iar sortimentul se remarcă prin diversitate şi prin permanenţa adaptare la cele mai moderne tehnologii şi exigenţe.

"Am încercat să tranferăm aici din experienţa de piaţă a concernului CAPAROL Germania, o afacere de familie de la 1895; am reuşit sa fim cunoscuţi în România, în cei 10 ani de activitate, pentru soluţiile de top şi produsele de cea mai bună calitate" spune Remus Aurel Benţa. 

Ordonează după
Afișează pe pagină

CAPAROL-adeziv pentru lipit polistiren 100R

Caparol Klebespachtel 100R Mortar mineral uscat pentru lipirea plăcilor termoizolante, precum şi pentru stratul de armare al plasei de fibră

CAPAROL-vopsea lavabila de interior CAPAMAXX 15L

Vopsea lavabilă de interior pentru zugrăveli de înaltă calitate; Se poate colora in culori paletar Caparol