navigation

Conditii de utilizare

Va multumim ca ati ales compania noastra.

      Pentru ca dorim sa ne ridicam la asteptarile clientilor, acest magazin online este in continua dezvoltare si urmeaza sa adaugam functii si produse noi. Din acest motiv, va prezentam modalitatea de comanda si plata, la acest moment.

Comenzile online plasate NU implica, deocamdata, si rezervarea lor.

      Comenzile online vor fi verificate de catre noi si confirmate pe email. Pentru cantitatile care depasesc stocul, clientul va fi contactat pentru informarea termenului de livrare ,vom intocmi un contract de livrari marfuri .

      Daca solicitati pe email un produs care nu se afla pe site -dar exista in cataloagele oferite de catre furnizorii nostri si postate de catre noi pe acest site- va vom comunica pretul si termenul de aprovizionare/livrare.

Se va solicita un avans  de minim 50 % pentru orice  produs ce nu se afla in stoc  si se aduce la comanda dumneavoastra.

Orice produs adus la comanda dumneavostra ,care in  prealabil a fost comandat in baza unui "Contract de vanzare-cumparare"-nu se mai poate returna.

 

     Fotografiile produselor au scop informativ si pot aparea diferente fata de realitate.

      Plata si ridicarea personala a comenzilor se va face la magazinul din strada Raureni nr 60,Ramnicu Valcea de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 si sambata intre 8-12. Preturile sunt valabile la momentul plasarii si finalizarii comenzilor in site si nu contin costurile de livrare. Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi sau in lista de preferinte (wishlist) nu rezerva stoc sau pret. 

       Livrarea se face prin  Curier si implica un cost aditional de transport .La solicitarea dumneavoastra,va vom comunica pretul aferent transportului la adresa comunicata . Clientii care solicita ridicarea comenzilor  de la magazinul nostru  din strada Raureni nr 60,Ramnicu Valcea nu platesc costuri suplimentare.

      Utilizatorii care se inregistreaza si aboneaza la serviciul de newsletter vor fi informati asupra noilor servicii pe care le vom adauga.