Lavoare

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după

Ravak Lavoar MOON 1 alb fara preaplin

Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobiliere. Se montează pe blat.
740,00 lei 666,00 lei

Ravak Lavoar MOON 1C alb fara preaplin

Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobiliere. Mulțumită decupajului, se poate monta lângă perete. Se montează pe blat.
740,00 lei 666,00 lei

Ravak Lavoar MOON 3 alb fara preaplin

O chiuvetă din marmură turnată, cu design bazat pe forma geometrice ale cercului. Forma neregulată din baie dă o amprentă de originalitate. Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobiliere.
1.032,00 lei 928,80 lei

Ravak Lavoar MOON 2 alb fara preaplin

O chiuvetă din marmură turnată, cu design bazat pe forma geometrice ale cercului, pe care autorul a transformat-o într-o formă practică, ovală. O formă confortabilă pentru o utilizare plăcută zi de zi. Potrivire perfectă cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobilierelor.
1.272,00 lei 1.144,80 lei

Ravak Lavoar MOON 2S alb fara preaplin

O chiuvetă din marmură turnată, cu design bazat pe forma geometrice ale cercului, pe care autorul a transformat-o într-o formă practică, ovală, cu un spațiu generos de depozitare. Forma confortabilă pentru utilizarea plăcută în fiecare zi. Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobiliere. . Se montează pe blat.
1.272,00 lei 1.144,80 lei