navigation

Moravia

Despre MORAVIA COMFORT

Suntem cel mai mare producător ceh de saltele cu sediul și cu o fabrică de producţie în oraşul Břeclav. Această locație este amplasată strategic, avantajul fiind accesul ușor pe piețele noastre de interes, cum ar fi Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Austria, Germania și altele.

Mai mult de 60 de ani de tradiție a societății ne obligă de a produce saltele de înaltă calitate, în care se combină cele mai noi materiale, tendințele moderne și cerințele exigente pentru confortul ridicat al utilizatorului final.

Echipa noastră şi colectivul de specialişti este formată din 80 de oameni care cu pasiune proiectează singuri, dezvoltă, produc și comercializează saltele, în conformitate cu reglementările în vigoare, standardele şi certificările necesare.

Fiecare angajat care este implicat în producția saltelelor, este un specialist în activitatea sa și în împrejurimea largă angajaţii noştrii se mândresc că aparțin grupului Gumotex, care îi recompensează pentru această loialitate printr-un program social interesant și oportunităţi mari personale şi profesionale de a se dezvolta în continuare și de a se perfecţiona.

Colaborăm cu cei mai buni specialişti din domeniul tehnologiei de producere a spumei, a materialelor noi şi saltelele le testăm în laboratoare acreditate. Dovada calităţii excelente sunt premiile de la expozițiile din domeniul designului locuințelor și producției de mobilier. Suntem primul producător care am trecut prin studii clinice riguroase și am introdus pe piața din Republica Cehă saltelele medicale. Suntem deţinătorii certificatelor EMS și QMS, care sunt recunoscute pe plan internațional privind sistemul de calitate și procesul de producție. Clienții noștri ne evaluează și ne consideră ca un lider pe piaţa din Republica Cehă și Slovacia, cu o dorinţă foarte mare de inovare și de a aduce ceva nou și mai bun în domeniul somnului optim.

Informații despre produse

Ca un lider de piață cu un suport complet pentru dezvoltare și producție suntem prezenţi pe piaţă prin faptul că nu copiem produsele altora, dar le propunem având în vedere stilul de viață modern și respectul mare pentru dorințele clienților finali.

Gama saltelelor noastre este completă - de la tradiționalele saltele din diferite spume poliuretanice, fără arcuri pănâ la saltele din latex de calitate foarte înaltă, saltele din spumă de memorie sau spumă rece și alte materiale moderne și sofisticate cu proprietăți speciale și modificate.

În portofoliul nostru sunt incluse şi saltelele speciale pentru amenajările medicale, hoteluri, spa-uri, pentru cămine și pensiuni. Știm să producem saltele cu huse speciale impermeabile, ignifuge reduse, în husă antibacteriană și cu protecție împotriva acarienilor.

Producem saltele cu structură specială a miezului saltelei, adaptate împotriva deformării și pentru persoane de categorii cu greutate mai mare.

Un grup special îl formează saltelele pentru copiii sub trei ani, unde folosim la fabricare cele mai bune semifabricate, şi datorită materialelor certificate, saltelele MORAVIA COMFORT sunt cele mai sigure și cele mai bune produse pentru cei mici ai noștri.

Vrem să fim percepuți ca un partener modern, serios, de încredere și orientat spre client, care a materializat toate experiențe sale bune în produsul MORAVIA COMFORT saltele. Sloganul "Saltele cu tradiție" este pentru noi, pe de o parte, o provocare uriașă, pe de altă parte, un angajament de îmbunătățire permanentă