navigation

Promotii parchet SPC

Ordonează după
Afișează pe pagină

Barlinek NEVADA HEAT Parchet vinil compozit SPC

Pietrele şi nisipurile arse de soare din deşertul Mojave îşi găsesc alinarea doar înainte de căderea nopţii, după o zi fierbinte. Nevada este al doilea cel mai mare producător de aur din lume. Veţi porni să vă găsiţi comoara în Las Vegasul luminat sau aveţi nevoie de relaxare? Această frumoasă podea aurie va funcţiona foarte bine cu încălzirea prin pardoseală.

Barlienk RIVIERA MAYA Parchet vinil compozit SPC

In Caraibe, apele limpezi şi cristaline spală nisipul alb al plajelor largi. Recifele de corali care se întind de-a Ilungul ţărmurilor Peninsulei Yucatan sunt clasificate ca fiind pe locul doi după lungime din lume. Bucuraţi-vă de podeaua dvs., ştiind că a fost realizată cu respect pentru natură şi pentru frumuseţea pe care aceasta o oferă.

Barlinek CITY MIST Parchet vinil compozit SPC

Descoperiţi secretele încântătoare ale unui oraş învăluit în ceaţă, care calmează pulsul metropolei moderne cu o nuanţă rece, atenuată. Această pardoseala luminoasă vă va permite să îmblânziţi griul şi duritatea betonului în confortul propriei case.

Barlinek SUNNY FLORENCE Parchet vinil compozit SPC

Capitala Toscanei este o bijuterie a Renaşterii italiene, scăldată în lumina aurie a soarelui. Fermecă prin pitorescul, monumentele şi istoria sa plină de culoare. Pardoseala în nuanţele sale vă va îmbogăţi cu siguranţă interiorul.

Barlinek ANATOLIA PILLAR Parchet vinil compozit SPC

Peisajul montan din regiunea Anatoliei găzduieşte adevărate minuni naturale, cu vulcani stinşi şi numeroase defileuri. Aici se află faimoasa Cappadocia, care atrage milioane de vizitatori cu formaţiunile sale stâncoase unice. Acum, culoarea, forţa şi puterea lor vor deveni pilonii interiorului dumneavoastră.